Alt om hikke!

Hikke.org

Velkommen til Hikke.org

 

Hikke er noe som rammer oss alle til en viss grad før eller senere. Hikke er for de fleste er dette en litt plagsom greie som slår inn et par ganger i året. For andre er problemet mye større og går ut over livskvaliteten. I slike tilfeller er det viktig å finne årsaken til hikke da det kan foreligge dypere helsemessige årsaker. I mange tilfeller er det imidlertid slik at enkelte simpelthen er plaget mer med hikke enn andre.

 

Kjerringrådene for å bli kvitt hikke er mange. Det går i fra alt fra å drikke/ spise diverse ingredienser i en viss mengde, tempo og rekkefølge til å legge diverse urter og lignende på kroppen. Det tryggeste er nok å gå til legen for å vurdere problemet dersom hikke hemmer deg i dagliglivet. Det er flere små og større ting en lege kan foreta seg for å redusere hyppigheten av problemet med hikke for deg eller dine.

 

Dette nettstedet er ment som et informativt nettsted om hikke og relaterte emner og problemer. Det er også ment som en litt humoristisk vinkling på dette hverdagsproblemet som hikke er for så mange. Vi er av den oppfatingen at ingenting er for alvorlig til å spøkes med, heller ikke den store folkeplagen hikke. Se også vår Svenske side hicka.net med tilsvarende innhold på svensk.


Copyrighted content. All Rights Reserved.